קציצות דגים ברוטב חרפרף

טיפה יותר השקעה ויש לכם סיר קציצות דגים ברוטב משגע . אדום לוהט, פיקנטי, מפוצץ בטעמים. מתאים למנה ראשונה או למנה עיקרית לצד תוספת שאוהבת רוטב.

זהו. נכנסתם בשערי גן עדן.

רמת קושי
רמת בישול4

סוג
סוגעיקרית\ראשונה

רמת קושי
מנהדגים נהדרת

סועדים
סועדים15

הוראות הכנה
הוראות הכנה

מערבבים את מרכיבי הקציצות. לשים היטב עד שמרגישים שהחלבון השתחרר והקציצות דביקות. מכניסים למקרר לשעה.

בסיר סוטאז' רחב מחממים מעט שמן ומטגנים בו קלות את הקציצות משני צדדיהן עד הזהבה. מוציאים לקערה.

באותו סיר מניחים את שיני השום השלמות, פלפל אדום, והפלפלים חריפים. מטגנים כמה דקות עד להתרככות קלה. מוסיפים פפריקה, כורכום, פלפל שחור, מלח ורסק עגבניות . מבשלים הכל כעשר דקות. מוסיפים את הקציצות. מוסיפים לימון כבוש ומבשלים כרבע שעה. מתקנים את התיבול לפי הצורך.

 מפזרים את הכוסברה מעל ומבשלים עוד דקה.


instructions
מצרכים

ק"ג דג טחון אפשר משני סוגי דגים.

חצי צרור פטרוזיליה,

רבע כוס שמן זית

בצל מגורר

10 שיני שום כתושות

ביצה

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה

לרוטב

שמן

שניים מראש שלם של שום

פלפל אדום חתוך לרצועות

פלפל ירוק חריף קצוץ

פלפל אדום צ'ילי קצוץ

חצי צרור כוסברה

כף לימון כבוש

פפריקה , כורכום, פלפל שחור, מלח.

כף רסק עגבניות.