אני מאד אוהבת לבשל בייבי קישואים. הם תוספת חמודה על השולחן. השבת הכנתי מתכון חדש ולמרות השפע הגדול שהונח על השולחן הם נחטפו עד האחרון שבהם.
(באסה...בניתי עליהם גם לארוחה של שבת בצהרייים) אבל מצד שני זה הריץ אותי לכאן לחלוק את המתכון אתכם.
שוטפים היטב את הקישואים קוטמים את קצותיהם.(אין צורך לקלף)
חוצים כל קישוא לאורכו שמים בקערה.
שופכים מעט שמן זית ומערבבים בעזרת הידיים כדי שיהיו מצופים.
צולים על מחבת פסים או על הגריל.
מסדרים יפה על מגש
לרוטב:
מערבבים את חומרי הרוטב ובעזרת כפית שמים כפית רוטב על כל קישוא.
12 קישואים בייבי
לרוטב:
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
6 שיני שום כתוש
שליש כוס שמן זית
מלח