טוב הרי לא ציפיתם שאתן לכם מתכון של אנטיפסטי נכון?
התכנסנו פה כדי לשחק בליגה קצת אחרת.
א ב ל-
העיקרון דומה. רק משדרגים קצת.
יין לבן, טימין טרי, סילאן טבעי ובחירה של ירקות קצת שונה ויש לכם מנת ירקות מרהיבה. היין הלבן נספג בירקות, הטימין מעניק את הניחוח שלו ו....שיחקתם אותה.
מרפדים תבנית רחבה בשני ניירות אפייה.
מסדרים את הירקות בצפיפות.
שופכים את היין הלבן לתבנית
זורים מעט מלח ופלפל גרוס.
זורים עלי טימין טרי על הכל.
מערבבים את שמן הזית והסילאן ומושחים את הירקות בעזרת מברשת בתערובת.
אופים בתנור חם עד להזהבה כ-30 דקות (להיזהר שלא ייחרך)
1 דלורית קלופה וחתוכה לרוחב לפלחים ברוחב 1 ס"מ
כרובית מפורקת לפרחים
2-3 שומר חתוך לאורכו לפרוסות
2 ראשי שום חתוכים לרוחבם
כוס וחצי יין לבן יבש
2 כפות סילאן טבעי
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט טימין טרי