10 עובדות שבטח לא ידעתם על....ג'ינג'ים.
לעומת זאת- האם ידעתם שאם תאכלו את הירק הג'ינג'י -דלורית היא תשפר את צפיפות העצם שלכם? תעזור לכם לרדת במשקל? תסייע לכם בעיכול? תחדד את הראייה שלכם? היא תזין את העור שלכם,תמנע לחץ דם גבוה, תחזק את המערכת החיסונית ותמנע סכרת?
לא ידעתם.לא את זה ולא את זה. אין לכם מה לעשות עם כל המידע שהבאתי לכם על הג'ינג'ים נכון? לעומת זאת הדלורית....וואי וואי וואי ים של אפשרויות. עופו עליה.
משרים את גרגרי החומוס לילה שלם במים.
מבשלים אותם עם כפית סודה לשתיה עד לרכות. מסננים ומקררים מעט.
מושחים בשמן זית את שני חצאי הדלורית וצולים בתנור חם עד שהדלורית זהובה ורכה.
מרוקנים לתוך מיכל מעבד מזון את בשר הדלורית, את החומוס המבושל ואת קרם הקוקוס. מתבלים במלח ופלפל שחור וטוחנים. מתקנים את הטעם.
1 דלורית חצוייה לשנים ונקייה מגרעינים
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים עד רכות
חצי פחית קרם קוקוס
מלח, פלפל