סלט כרוב אדום ותפוחים

טמח חושבת שלכרוב אדום יש בעייה של רייטינג. אין די מתכונים שכוללים אותו ואעפס הוא נעשה האח החורג קצת של הכרוב הירוק.

אשתדל להעצים אותו ולדחוף אותו לשורה הראשונה של כוכבי הירקות. מגיע לו.

רמת קושי
רמת בישול2

סוג
סוג

רמת קושי
מנהכייפית

סועדים
סועדים6

הוראות הכנה
הוראות הכנה

לחתוך את הכרוב לרצועות דקות. לפרוס את התפוח למקלונים דקים..
אפשר לקלות את גרעיני הדלעת דקה על צלחת במקרוגל.
להכניס לקערה את הכרוב והתפוח החתוכים, את גרגירי הרימון וזרעי הדלעת לשפוך מעל את הרוטב ולערבב היטב.


instructions
מצרכים

כרוב סגול בינוני
1 תפוח עץ ירוק חמוץ
חצי כוס גרגירי רימון
2 כפות גרעיני חמניה
2 מקלות סלרי קצוצים
חצי בצל סגול

לרוטב:
4 כפות שמן זית
3 כפות חומץ תפוחים אורגני
חצי כפית מלח
1 כפית חרדל
כף סילאן טיבעי