מוסקה בשר וחצילים

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית נולום ארווס סאפיאן - פוסיליס קוויס, אקווזמן קוואזי במר מודוף. אודיפו בלאסטיק מונופץ קליר, בנפת נפקט למסון בלרק - וענוף לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי הועניב היושבב שערש שמחויט - שלושע ותלברו חשלו שעותלשך וחאית נובש ערששף. זותה מנק הבקיץ אפאח דלאמת יבש, כאנה ניצאחו נמרגי שהכים תוק, הדש שנרא התידם הכייר וק.

רמת קושי
רמת בישול

סוג
סוגחגיגי

רמת קושי
מנהעיקרית צמחונית

סועדים
סועדים5

הוראות הכנה
הוראות הכנה

פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות בעובי חצי ס"מ. מניחים על נייר אפייה בתבנית גדולה ואופים בתנור חם של 200 מעלות עד להזהבה.

למילוי
מניחים מעט שמן זית במחבת עם שוליים (או סיר סוטאז') מטגנים את הבצל הקצוץ,השום,הגזר והסלרי עד לקירמול והזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שיתחלף הצבע לאפור. מוסיפים את רסק העגבניות, מלח ופלפל ומעט מים ומבשלים יחד כעשר דקות. מתקנים את הטעם אם יש צורך.
מסדרים את פרוסות החצילים בתבנית עם שוליים גבוהים, מפזרים מחצית מתערובת הבשר, מסדרים שוב שכבת חצילים ואת מחצית הבשר השניה.
פורסים את העגבניות לפרוסות ומסדרים מעל הבשר. מטפטפים שמן זית, מלח ופלפל על העגבניות ואם יש אז כמה עלי בזיליקום. אופים בתנור חם כחצי שעה עד שהעגבניות צלויות.


instructions
מצרכים

פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות בעובי חצי ס"מ. מניחים על נייר אפייה בתבנית גדולה ואופים בתנור חם של 200 מעלות עד להזהבה.

למילוי
מניחים מעט שמן זית במחבת עם שוליים (או סיר סוטאז') מטגנים את הבצל הקצוץ,השום,הגזר והסלרי עד לקירמול והזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שיתחלף הצבע לאפור. מוסיפים את רסק העגבניות, מלח ופלפל ומעט מים ומבשלים יחד כעשר דקות. מתקנים את הטעם אם יש צורך.
מסדרים את פרוסות החצילים בתבנית עם שוליים גבוהים, מפזרים מחצית מתערובת הבשר, מסדרים שוב שכבת חצילים ואת מחצית הבשר השניה.
פורסים את העגבניות לפרוסות ומסדרים מעל הבשר. מטפטפים שמן זית, מלח ופלפל על העגבניות ואם יש אז כמה עלי בזיליקום. אופים בתנור חם כחצי שעה עד שהעגבניות צלויות