חזה עוף וירקות בקרם קוקס וקארי ירוק

לדעתי ווק הוא חובה כל מטבח. אני לא רואה איך אני חיה בלי הווק שלי.
שווה להשקיע בווק טוב וגם לפנק אותו ולטפל בו כמו שצריך. הוא יחזיר לכם אהבה.
אני בעד ווק גדול. אם כבר אז כבר...
בגלל הצורה הקעורה שלו והחומר ממנו הוא עשוי, הווק מתחמם במהירות ומה שמכניסים אליו נצלה במהירות ולא מתבשל. ירקות, עוף, נתחי בשר, אין סוף תבשילים ועירבובים והכל במהירות האור.
אני תמיד דואגת שיהיו לי במקרר ירקות שמתאימים להקפצה וכשמגיעים הביתה מורעבים אפשר לתקתק ארוחה מפנקת בכלום זמן.
חשוב שיהיה במזווה\מקרר משחת קארי,רוטב סויה ללא גלוטן וסוכר וחלב קוקוס. אלהיהיו החברים הכי טובים שלכם ושל הווק.

רמת קושי
רמת בישול

סוג
סוג

רמת קושי
מנה

סועדים
סועדים

הוראות הכנה
הוראות הכנה

מחממים את הווק עם מעט שמן קוקוס מקפיצים את קוביות העוף עד שיתחלף הצבע הוורוד בצע לבן. מוציאים לקערה.
מוסיפים לווק עוד מעט שמן, מאגנים כדקה את הג'ינג'ר, השום והצ'ילי הקצוצים. מוסיפים את כפית משחת הקארי ומטגנים כחצי דקה כדי לפתוח את הטעמים.

מוסיפים את הבצל ומקפיצים כשתי דקות, מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים להקפיץ תוך ערבוב תמידי עוד כשש שבע דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס, הסויה והעוף וממשיכים להקפיץ יחד.

אם יש צורך מוסיפים מעט מלח. בדקה האחרונה מוסיפים את הכוסברה ומכבים.
מגישים מיד.


instructions
מצרכים

ווק חובה
חזה עוף חתוך לרצועות דקות
חצי כרוב קצוץ לרצועות דקות
מעט שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ
4 שיני שום קצוץ
חצי פלפל צ'יךי אדום קצוץ
1 חלב\קרם קוקס
1 כפית משחת קארי ירוק
רוטב סויה
1פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
חצי חבילת פטריות חתוכות לרבעים
1 בצל סגול חתוך לשמיניות
מעט ברוקולי
חצי חבילת נבטים עבים.
שמן קוקס
חצי חבילת כוסברה קצוצה.