קישואים ממולאים בכוסמת,בצל ופטריות

עד לפני שנתיים וחצי לא אכלתי כוסמת מעולם. בשביל מה? יש פסטות ויש פתיתים יש קוסקוס ושאר חברים במחלקה של הפחמימות הריקות
.אז עכשיו כבר אין. יש כוסמת
(בהתחלה לא אהבתי את הטעם הדומיננטי שלה. (רציתי פתיתים נו
אחר כך למדתי שאם אני משרה אותה שעה שעתיים במים ושוטפת היטב לפני הבישול היא מתעדנת מאד וגם הריח האופייני לה מתפוגג.

אחרי הבישול מקבלים כוסמת טעימה שיכולה להוות בסיס
......להמון מאכלים מגוונים . כל מה שצריך זה דימיון, העזה וירקן משובח להתחנף אליו
-Vegidrill-לריקון הקישואים צריך להצטייד בגאדג'ט לריקון ירקות למילוי. אני משתמשת ב 
אפשר למצוא בכל סטוק, מקס ושאר חנויות שיש בהן את כל מה שאנחנו לא צריכים ותמיד קונים
!!!תעופו

רמת קושי
רמת בישול3

סוג
סוגצמחונית טבעונית

רמת קושי
מנהעיקרית

סועדים
סועדים4

הוראות הכנה
הוראות הכנה

הכנת המילוי:
מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומאדים יחד.
מוסיפים מלח ופלפל שחור.
מוסיפים את הכוסמת המבושלת וטועמים. אם יש צורך מתקנים את התיבול.

לרוטב
מיץ משני לימונים
חצי כוס שמן זית
כוס מים
מלח, פלפל שחור, מעט שמיר קצוץ


חוצים את הקישואים לשניים לרוחב. מרוקנים את כל חצי תוך הקפדה לא להגיע לקרקעית ולא לשבור את הדפנות.
ממלאים במילוי ודוחסים היטב כדי שלא יזלוג החוצה בעת הבישול.
מניחים בתבנית את כל הקישואים.
מוסיפים את החומרי הרוטב ומכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור ל30 דקות.
לאחר 30 דקות הופכים את הקישואים באמבט הרוטב וטועמים שהרוטב מתובל דיו.
אופים עוד 20 דקות.
לאחר 50 דקות אפיה מסירים את הכיסוי ונותנים לקישואים להצלות קצת בחלקם העליון.
בתאבון


instructions
מצרכים

5 קישואים גדולים

למילוי
3 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
2 סלסלות פטריות או 8 פטריות פורטבלו קצוצות
2 כוסות כוסמת חומה מבושלת ומקוררת.