גלילות חצילים עם גבינה

חצילים ...אח חצילים.... איזה חומר גלם נהדר.אפשר להכין אותו צלוי, מטוגן,אפוי, עם בשר, עם גבינה

 בסגנון אסיאתי, מרוקאי,ישראלי...מה לא.

חשוב רק לבחור את החצילים היטב. מבריקים, חלקים וקשים, והם יהיו כוכבי הארוחה שלכם.

 

רמת קושי
רמת בישול

סוג
סוג

רמת קושי
מנה

סועדים
סועדים

הוראות הכנה
הוראות הכנה

אופן ההכנה
להניח את פרוסות החצילים על נייר אפייה ,למשוח בשמן זית ולאפות בתנור חם (200 מעלות) עד להזהבה. לקרר.
לערבב את כל הגבינות עם הבצל הירוק, הפלפל שחור, ולהוסיף את התבלינים לפי הטעם. אפשר לגוון בגבינות לפי הטעם ולפי כללי התזונה שלכם.
על כל פרוסת חציל על משטח עבודה להניח כף מתערובת הגבינה על הקצה הצר, ולגלגל עד הסוף. כך למלא את כל פרוסות החציל, להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל ירוק ואגוזים קצוצים.


instructions
מצרכים

למילוי
גבינה צהובה 9% מגורדת - 100 גרם
צפתית מעודנת - מפוררת מגורדת.
גבינה לבנה - 6 כפות
4 בצל ירוק קצוץ
פלפל שחור
(אפשר לשחק עם מגוון הגבינות עד 9% שומן)