רחל רוזנמן

אני אוהבת לבשל.

זה יצירתי, זה מרגיע אותי, זה מנקה את לי את הראש וכמו רובנו גם אני  אוהבת אוכל טוב. ....
כבר יותר משנתיים אינני מכניסה לגופי סוכר על כל צורותיו, גלוטן ומזון מעובד. אני לא מנשנשת ולא אוכלת כשאני לא רעבה.
אינני אוכלת תחליפים נטולי גלוטן. לא לחם לא פסטה לא עוגות (נטולות) וגם לא אורז (שמעלה את הסוכר בדם ויש בו גם ארסן). ו..כן. גם לא פשטידות.
אז מה כן? וואו!! מה לא? מכל טוב הארץ!
ירקות, פירות, בשר, דגים, עוף, גבינות ויוגורט טבעי (עד 9 אחוז) קטניות, פחמימות בריאות ללא גלוטן (קינואה,דוחן כוסמת, בטטות תפוחי אדמה (במידה),
אגוזים, שקדים שמן זית, שמן קוקוס ,שמן אבוקדו....

תזונה בריאה טבעית גם בשרית גם חלבית גם צמחונית וגם טבעונית ומשובבת עין ונפש. תבשילי ירקות צבעוניים, דגים טריים, סלטים מעניינים ...אוכל טבעי ובריא.
כל משפחתי עברה בלי משים לתזונה הזו והם נהנים ממגוון עצום של מאכלים ומנות ואינם חסרים את מנות הפסטה ,המאפים הבורקסים והלחמים. הם אינם יודעים שבתוך הקציצות אין פירורי לחם, שבתוך רסק העגבניות שעוטף את הממולאים אין סוכר, בירקות המוקפצים בווק יש רק סויה נטולת סוכר וגלוטן ובסילאן שמתבל רטבים פה ושם, אין תוספי סוכר.

הם אוכלים ונהנים. מאד.

האתר הזה מיועד לכל מי שמשתוקק לנקות מגופו את הסוכר הרעיל ואת הגלוטן הממכר ורוצה לחזור ליהנות מתבשילים בריאים מזינים, מגוונים ובעיקר טעימים ומשפחתיים.
אשמח לבקשות, להערות וכמובן לשיתופים.
בואו לבשל!