לטעמי לימון כבוש הוא אחד הסודות של המטבח המשובח. אני משתמשת בכפית או שתיים של לימון כבוש בתבשילים רבים וזה מקפיץ את התבשיל כמו סטטיק ובן אל את היכל נוקיה. 0או קוראים למקום הכיל מנורה עכשיו?)
במשך שנים קניתי במרכולים לימון כבוש עד שעץ הלימונים שלנו התעורר יום אחד קיבל החלטה לעבור מתפוקה של שני לימונים בעונה לעשרות אם לא יותר .
התחלתי להכין לימון כבוש וטמנתי את הצמצנות במקרר.
מדובר בכלום עבודה ובתוספת נהדרת לתבשילים ולסלטים שלכם.
הכיבוש ינצח!!