• בריא וטעים

  • בריא וטעים

  • בריא וטעים

קציצות עדשים וירקות

אף פעם לא היה לי קל להכניס לתפריט קטניות שהן לא במרק.

עניין של הרגל .

אני גדלתי בבית שבו המטבח ההונגרי שלט ביד רמה ולא בטוח שבבודפשט השתמשו בקטניות.

מפעם לפעם אני מכינה משהו שהוא לא לגמרי טבעי לי ולוקחת פניה מהדרך המוכרת. זה הרגל שגם לא רע לקחת אותו לחיים.

לשמור על גמישות מחשבתית וגם קולינרית.

אלה קציצות נהדרות ,עשירות וגם ילדים רעבים יאכלו אותם כשהן חמות וטריות .

רמת קושי
רמת בישול

סוג
סוג

רמת קושי
מנה

סועדים
סועדים

הוראות הכנה
הוראות הכנה

instructions
מצרכים