מניפות חצילים צלויות לאירוח- מתכון של איילת וניש הנפלאה

רמת קושי
רמת בישול2

סוג
סוג

רמת קושי
מנהצמחונית

סועדים
סועדיםלאירוח

הוראות הכנה
הוראות הכנה

מקלפים את החצילים.
חותכים לאורכם. חותכים לרוחב פרוסות של חצאי עיגולים.
מסדרים כמו שושנה בתבנית של קאפקייק. במרכז מניחים עגבנית שרי.
בצלוחית מערבבים שמן זית , טיפת חומץ, סילאן, מלח פלפל ומברישים כל שושנה ועגבנייה.
אופים בתנור חם עד להזהבה.
כשמתקרר מסדרים על מגש ומקשטים בעלי בזיליקום.


instructions
מצרכים

איילת וניש היא ישראלית שמתגוררת בפנמה סיטי כבר שנים רבות. היא מסעדנית ושפית מופלאה ומוכשרת וכל מסעדה שהיא פותחת מדוקדקת, מעוצבת ומרהיבה והאוכל תענוג אמיתי.(וכשר)
מעבר לכל כישרונותיה איילת היא נשמה טובה שדלתה פתוחה לכל ישראלי שנקלע לעיר, כל תרמילאי במצוקה, כל משפחה שלא מוצאת את דרכה מגיעים אליה והיא בטוב הלב הבלתי נגמר שלה מסייעת בחיוך ובאהבה גדולה. המתכון הזה וגם העיצוב הם לגמרי שלה. כמה פשוט ככה מרהיב.

2 חצילים גדולים
שמן זית
חומץ תפוחים
עגבניות שרי
כפית סילאן
מלח
פלפל גרוס