"קרם חציל"...."קרם כרובית"... כל המונחים הסקסיים האלה ממאסטר שף...
קרם כרובית הוא בעיני פיסגת האנינות. קרם פשוט להכנה שיכול לשמש מצע לכל תבשיל. בשר, עוף, דג, תבשיל פחמימות, קטניות, פטריות מוקפצות עם בצל ושום....
הוא נראה נהדר וטעים ומעודן מאד.
מפרקים את הכרובית לפרחים. מניחים בסיר גדול עם מים וכפית מלח.מבשלים עד לריכוך ומסננים את המים.
מעבירים למעבד מזון,
מוסיפים מחצית קופסה קרם קוקוס, מעט אגוז מוסקט מגורר, מלח ופלפל וטוחנים למחית.
מפלא עם פטריות ובצל מוקפצים, כבד עוף עם בצל , דוחן עם תרד (כמו בתמונה) וכל רעיון אחר.
1 כרובית גדולה ויפה
2\1 פחית קרם קוקוס
מלח אגוז מוסקט מגורר טרי
פלפל שחור