פטה כבד עם ריבת בצל

 מאז נגמלתי מהסוכר לא הכנתי את ריבת הבצל. שמשתדכת כל כך יפה לכבד.

הפעם החלטתי לפצח את העניין . הבצל הרי יש לו מתיקות טבעית ובבישול ארוך וסבלני על אש קטנה (להרגיע! לא צריך לשמרטף אותו. לכו לקפל כביסה) הקירמול שלו מתעצם. טיפת סילאן טבעי ומלח מאזנים את הטעמים ו...וואלה!

 

רמת קושי
רמת בישול

סוג
סוג

רמת קושי
מנה

סועדים
סועדים

הוראות הכנה
הוראות הכנה

אופן ההכנהלזרות על הכבדים מלח גס.אני צולה אותם על הגריל בחוץ מטעמי כשרות.שוטפים את הכבדים .במעבד מזון לפרוס את הבצלים לפרוסות דקות, לגרר א הגזר דק.להניח בסיר מעט שמן זית הבצלים הפרוסים והגזר ולאדות לטגן עד להזהבה.להכניס למעבד מזון את הכבדים, הביצים הקשות,הבצל המטוגן והגזר ולטחון.להוסיף מלח ופלפל שחור עד איזון הטעמים. להכין 2 תבניות "אינגליש קייק" מרופדות עד שוליהן בניילון נצמד. לשפוך את הכבד הטחון לתבניות, לכסות בניילון ולהכניס למקרר לפחות ללילה להתייצבות.בהגשה להפוך את התבנית על מגש מוארך ולקשט בעלה פטרוזיליה או בשברי פיסטוקים.להניח ליד את ריבת הבצל.


instructions
מצרכים

1 ק"ג כבד עוף3 בצלים גדולים2 גזריםמלח גסמלחפלפל שחור2 ביצים קשות